24 januari
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Oud-aanvoerder Ricardo Ippel met Lommel op bezoek bij MVV

voetbal

Oud-aanvoerder Ricardo Ippel met Lommel op bezoek bij MVV

Vrijdag 12 juli 2019

Op zaterdag 13 juli aanstaande speelt MVV Maastricht in Stadion de Geusselt om 19.00 uur tegen het Belgische Lommel SK. De club, uitkomend in de 1e klasse B, trok deze zomer Ricardo Ippel aan. Na een korte zomerstop staat de oud-aanvoerder van MVV Maastricht zaterdag dus alweer op de kunstgrasmat in Stadion de Geusselt. Dan echter in het groen-wit van Lommel. 

Bij MVV Maastricht zal kersverse aankoop Jérôme Deom naar alle waarschijnlijkheid zijn opwachting maken in de wedstrijdselectie. Hij trainde donderdag 11 juli jl. voor de eerste keer mee.

De wedstrijd is de eerste van twee thuiswedstrijden in Stadion de Geusselt tijdens de oefenperiode. Op vrijdag 26 juli komt TOP Oss op bezoek in het Maastrichtse (19.00 uur). De wedstrijd die eerder op vrijdag 20 juli gepland stond tegen Almere City FC is afgelast.

Er is tot op heden één wedstrijd aan het oefenprogramma toegevoegd: op vrijdag 2 augustus treedt MVV Maastricht in Meerssen aan tegen het Saoedische Al Ta'awoun (19.00 uur, Sportcomplex Marsana). 

Meer informatie over de ticketverkoop voor de wedstrijd MVV Maastricht - Lommel SK treft u hier

Misschien ook interessant

Sterrendragers