03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Ook ADO maakt kennis met dadendrang MVV

Ook ADO maakt kennis met dadendrang MVV

Maandag 22 augustus 2022

Na een heerlijke wedstrijd, maandag 15 augustus jl. tegen NAC Breda (3-1), moest ook ADO Den Haag zijn meerdere erkennen in het MVV Maastricht van Maurice Verberne. Op vrijdag 19 augustus lieten de Sterrendragers hun dadendrang gelden en bonden de rood-witten de ploeg van trainer Dirk Kuyt aan de zegekar met dezelfde cijfers (3-1).

Het vuurwerk - aangeboden door Maastricht Region - begon deze avond al voor de aftrap met een fantastische vuurwerkshow. Geïnspireerd door deze oerknallen zorgde Koen Kostons na 15 seconden al voor de 1-0. En daar waren, naast sponsor van de wedstrijd Advacom, vele enthousiaste toeschouwers getuige van. De summervibes gierden dan ook door het stadion. Gelukkig hadden de aanwezigen in de MVV Businesslounge hun buikje vol, met dank aan het buffet dat werd aangeboden door Erik Stevens Catering, YveY en MVV Maastricht.

Bij rust, aangeboden door Blanche Dael, stond het 2-1. De summervibes vlogen mede dankzij DJ Sandy door de Businesslounge , en er werd flink gesproken over de ‘revival’ van de Sterrendragers na afgelopen seizoen. Het frisse voetbal en vooral ook de strijd en passie konden bij alle aanwezige partners op goedkeuring rekenen. De sfeer die daarbij ontstond dankzij de trouwe aanhang werd bewierookt. En daar konden Sponsor van de wedstrijd Voetbalshop.nl, Wisselsponsor Taxi van Meurs en wedstrijdpartner Van Wijnen Sittard alleen maar van meegenieten.

“Haw pin!” zeggen ze in Mestreech. Dan kan het nog een mooi seizoen worden…

Strategische Business Partners