23 juli
19:00
Geuldal

Geuldal

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nieuwe manier van uitreizen bij MVV Maastricht

Nieuwe manier van uitreizen bij MVV Maastricht

Vrijdag 19 januari 2024

MVV Maastricht gaat met de ingang van 2024 over op een nieuw systeem om de uitreizen te faciliteren. In overleg met de afgevaardigden van de Angel-Side, SV-1902 en Supportersclub MVV is er de afgelopen maanden gewerkt aan een uitreisdocument om de gang van zaken rondom het uitreizen beter te kunnen faciliteren.

Uitreiskaart

Supporters die uitreizen willen bezoeken zullen bij het betreden van de bus of bij het uitstappen van de auto hun uitreiskaart moeten laten scannen bij één van de stewards van MVV Maatricht. Op deze manier is het voor de club inzichtelijk wie de uitwedstrijd bezoekt in het geval van calamiteiten.

De uitreiskaart voor het restant van het seizoen is online aan te vragen via de ticketshop. Na aanvraag kunnen supporters de kaart komen ophalen bij de infobalie waar de kaart uitgegeven wordt na een ID-controle. Voor het aanvragen van een uitreiskaart dien je in het bezit te zijn van een relatienummer. Heb je dit niet? Dan zal je eerst een account moeten aanmaken. Supporters die niet online kunnen bestellen, kunnen ook terecht bij de infobalie.

Het streven van MVV Maastricht en supporters is dat vanaf volgend seizoen seizoenkaarthouders gebruik kunnen maken van hun seizoenkaart als uitreiskaart.

Gebruik van de uitreiskaart

Bezoek je een uitwedstrijd waarbij er geen vrij vervoer regeling is (auto-, buscombi) dan zal je bij het instappen van de bus of het uitstappen van de auto bij de ontvangende club gevraagd worden om je uitreiskaart in combinatie met je ID-bewijs te laten zien. Hier wordt dan je uitreiskaart gescand.

De uitreiskaart is persoonsgebonden en kan niet worden overgedragen aan iemand anders. Zorg dus dat de naam op de uitreiskaart overeenkomt met de naam op je ID-bewijs. Komt deze niet overeen, dan mag je de bus en het uitvak niet betreden. Voor supporters die last-minute meegaan en nog niet in het bezit zijn van een uitreiskaart liggen bij iedere bus formulieren klaar waar zij hun gegevens op kunnen achterlaten en waarmee zij éénmalig mee kunnen reizen. Een volgende keer dienen zij wel in het bezit te zijn van een uitreiskaart.

Gegevens van supporters

De data die hiermee verzameld wordt blijft van de club en wordt niet met derden gedeeld, tenzij er een gerechtelijk bevel afgevaardigd is. De data wordt ook maximaal 14 dagen bewaard, tenzij er een lopend onderzoek plaatsvindt. In dat geval wordt de data bewaard tot 14 dagen na afloop van het onderzoek.

Supporters die vragen hebben over de uitreiskaart kunnen terecht op onze website voor de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact op met de afdeling ticketing via tickets@mvv.nl.

Afhalen uitreiskaart

Supporters kunnen na hun aanvraag de uitreiskaart komen ophalen tijdens de openingstijden van de infobalie. De infobalie is van maandag tot en met donderdag van 13:00 tot 17:00 geopend. Op woensdag 24 januari is er een extra afhaalmoment tot 20:00 ’s avonds voor supporters die het niet redden om voor 17:00 langs te komen. Bij het afhalen van de uitreiskaart dien je je ID-bewijs te laten zien en een pasfoto in te leveren.

Samengevat

Vanaf 1 januari kunnen supporters van MVV uitwedstrijden bezoeken met een persoonsgebonden uitreiskaart. Deze is via de ticketshop aan te vragen en kan afgehaald worden bij de infobalie. Bij het instappen van de bus of uitstappen van de auto wordt de kaart gescand en dien je je identiteitsbewijs te laten zien ter controle. Zonder ID-bewijs of met een ander ID-bewijs dan de naam van de uitreiskaart krijg je geen toegang tot de bus en het uitvak. Op woensdag 24 januari is de infobalie van 13:00 tot 20:00 ’s avonds geopend om de uitreiskaarten af te halen en de rest van de week van 13:00 tot 17:00.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners