03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nieuwe gezichten binnen MVV Maastricht

Nieuwe gezichten binnen MVV Maastricht

Donderdag 21 november 2019

Mauro Schrijen

Per 1 december a.s. zal Mauro Schrijen in dienst treden bij MVV Maastricht. Binnen de club zal Mauro zich vooral gaan richten op commercie en ticketing. Dat betekent dat hij vooral voor sponsoren en supporters het nieuwe gezicht en aanspreekpunt zal worden. Mauro zal Tom Daemen gaan ondersteunen bij zijn activiteiten met de partners van MVV Maastricht. Daarnaast zal hij betrokken zijn bij Partnerevents en sponsoravonden. Uiteraard is hij ook een van de aanspreekpunten op wedstrijddagen.  

Dennis Doms

Dennis is inmiddels aan de slag als Supporters Liaison Officer (SLO) oftewel supporterscoördinator. Als SLO is Dennis de spil tussen het bedrijf MVV Maastricht en de supporters. De kracht van de SLO is om de vaak emotionele betrokkenheid van supporters een positie te geven binnen de vaak rationele denkwijze in de voetbalorganisatie. Anderzijds moet de SLO in staat zijn om de supporters uit te leggen waarom bepaalde rationele besluitvormingen binnen de organisatie hebben plaatsgevonden.

Mauro Schrijen

Even voorstellen:

Mijn naam is Mauro Schrijen, een 23 jarige rasechte Limburger met een passie voor voetbal en commercie! Ik ben ontzettend verheugd dat ik de kans krijg om deze twee facetten te combineren bij deze mooie club. Afgelopen zomer heb ik de opleiding Sport, Gezondheid & Management afgerond in Nijmegen. Hierbij heb ik mijn beide stageperiodes doorlopen bij de KNVB, waardoor ik ruim een jaar lang kennis heb mogen maken met de voetbalwereld. Ik heb hier stage gelopen op de commerciële afdeling en in het innovatiecentrum. Ik heb kennis opgedaan over tal van werkzaamheden binnen het voetbal. Hierdoor is mijn ambitie om binnen het professionele voetbal te mogen werken dan ook enorm gegroeid. Ik ben ontzettend gemotiveerd om mijn opgedane kennis en ervaring toe te kunnen passen bij MVV Maastricht en ik kan niet wachten om te beginnen!

Mijn naam is Dennis Doms! Na jarenlang samen met mijn zoon naar MVV Maastricht te zijn geweest en meerdere seizoenen gewerkt te hebben voor Veer Zien MVV als tapper ben ik benaderd geworden door een afvaardiging van supporters met de vraag of ik SLO wilde worden. Na een aantal gesprekken met zowel supporters alsook MVV Maastricht heb ik besloten om de uitdaging aan te gaan. Een club als MVV Maastricht kan niet zonder zijn supporters en ik vind het dan ook belangrijk dat deze supporters een stem hebben en gehoord worden, als SLO krijg ik de kans om dit te doen. Op dit moment werk ik bij Mercedes-Benz CAC in Maastricht na een periode van 23 jaar bij Defensie eindelijk weer een keer in de beurt van Stadion de Geusselt.

Strategische Business Partners