08 augustus
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Nieuw gezicht op ticketing- en marketingafdeling

voetbal

Nieuw gezicht op ticketing- en marketingafdeling

Dinsdag 24 mei 2022

Al enkele weken is hij twee dagen in de week werkzaam op de afdeling ticketing en publieksmarketing: Tycho Wetzels. Vanaf deze week is hij nu - volgens afspraak - fulltime aan de slag gegaan.

Wie is Tycho?

Hij komt fris van school, heeft net zijn scriptie afgerond en is enorm enthousiast om bij MVV Maastricht aan de slag te gaan. Niet alleen MVV is tevreden met de aanstelling van het aanstormende talent Tycho als medewerker Publieksmarketing en Ticketing. “Voetbal is mijn passie. Om dan aan de slag te kunnen gaan bij een mooie club als MVV Maastricht is een unieke buitenkans voor mij. De voetbalwereld is immers een hele interessante en vooral dynamische werkomgeving.” aldus Tycho. “Als oudste club in Limburg is MVV één van de pijlers van het Limburgse voetbal en ik ben dan ook trots dat ik samen met MVV mooie momenten mag gaan beleven.”

Ook MVV kijkt uit naar de samenwerking met Tycho, die goed past bij het karakter van de club als ontwikkelclub. Zoals bekend wil MVV graag medewerkers ontwikkelen: spelers, staf en medewerkers.

Wij wensen Tycho heel veel succes met zijn uitdagende maar vooral mooie baan bij onze club.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners