09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Naargeestige avond eindigt in staking, duel maandag uitgespeeld

Naargeestige avond eindigt in staking, duel maandag uitgespeeldNaargeestige avond eindigt in staking, duel maandag uitgespeeld

Naargeestige avond eindigt in staking, duel maandag uitgespeeld

Zaterdag 02 maart 2024

Nog zo’n 10 minuten staan er op de klok van het duel tussen MVV en FC Dordrecht. Het restant van het gestaakte duel zal maandag om 14.00 uur bij een 1-3 achterstand voor MVV, achter gesloten deuren worden uitgespeeld.

Aanleiding voor de staking is een val van een bezoeker van de tribune. MVV-stewards verleenden na de val direct eerste hulp. Ambulance-personeel nam het een paar minuten later over en wist de man verder te stabiliseren. Bijna 40 minuten later besloot de scheidsrechter dat door de verhitte situatie het uiteindelijk niet gewenst was het duel op dat moment uit te spelen.

“De hulpdiensten hebben snel en adequaat gehandeld en danken alle hulpverleners dan ook van harte”, zegt Laura van Leeuwen, Algemeen Directeur van MVV Maastricht. “We doen onderzoek naar de gebeurtenissen en mochten daaruit maatregelen nodig zijn, dan zullen wij die ook treffen.”

MVV wenst het slachtoffer sterkte en een voorspoedig herstel.

Mensen die het gebeuren van nabij hebben meegemaakt en hierover willen praten, kunnen dat met Slachtofferhulp Nederland. Klik HIER  

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners