10 mei
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo VVV Venlo

VVV Venlo

MVV wil multifunctioneel supportershome

MVV wil multifunctioneel supportershome

Vrijdag 21 april 2023

MVV Maastricht wil al langere tijd een eigen supportershome. Zeker met het vertrek van de Gouden Ster is een goede mooie ruimte waar supporters kunnen verblijven wenselijk. Het initiatief wordt dan ook onder de supportersverenigingen breed gedragen.

De plannen en tekeningen voor het nieuwe supportershome liggen er en het supportershome zal door MVV gecreëerd worden in samenwerking met horecapartner Yvey. De tekeningen zijn vervaardigd door Beewan Sports Experience die in het verleden soortgelijke projecten heeft ontworpen voor onder andere Ajax, NEC en natuurlijk ook al voor MVV (de businessruimte). “Als trotse partner van MVV Maastricht, denken wij graag mee over de toekomst van deze prachtige club. Het zou mooi zijn als de groei die is ingezet in de afgelopen jaren, resulteert in een fantastisch nieuw supportershome, wat voor MVV weer een enorme stap voorwaarts zou zijn en een impuls geeft aan de multifunctionaliteit van de Geusselt”, zegt Rob van Rijswijk, huisstylist van Yvey en CEO van Beewan Sports Experience

De nieuwe ruimte zal overigens niet alleen door supporters gebruikt worden maar ook worden ingezet bij maatschappelijke activiteiten van MVV. “Het moet echt een multifunctionele ruimte zijn”, legt algemeen directeur Erik Noor uit. “Er is een prima samenwerking tussen de club en de supporters. Dan moet je als club die positiviteit vasthouden. Een ruimte voor je eigen supporters is wat dat betreft dan ook zeer wenselijk. Dat versterkt de band nog meer.” De vertegenwoordigers van de Angelside zijn het hier duidelijk mee eens: “Voetbal is meer dan 90 minuten voetbal. Als Angelside onderstrepen wij het belang van een moderne ontmoetingsruimte waar de MVV familie kan samenkomen.”  Ook de SV1902 is bij monde van Huib Pijpers eveneens enthousiast: "Als Supportersvereniging-1902 vinden wij het heel belangrijk dat er een supportershome komt voor álle MVV-Supporters. Wij verheugen ons op een locatie waar wij ook onze verenigingsactiviteiten kunnen organiseren."

Yvey-directeur Daniël Frankenhuis: “YveY werkt als schakel tussen alle partijen, waarbij de beleving van de supporter wordt gewaarborgd. Het realiseren van dit supportershome zal een energieke vibe geven in een verrassende uitvoering. YveY speelt daarbij altijd in op de behoeftes van de supporters.”

Het supportershome, dat onder de Boschpoorttribune moet gaan komen, zal overigens nog niet voor aanvang van het nieuwe seizoen gereed zijn. Om de supporters toch een eigen verblijf te geven zal er een tijdelijke oplossing komen. MVV is samen met betrokken partijen inclusief de eigenaar van het stadion, druk bezig om dit handen en voeten te geven. De komende maanden worden jullie natuurlijk op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners