30 november
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV vindt een nieuwe voorzitter voor de YBC

voetbal

MVV vindt een nieuwe voorzitter voor de YBC

Vrijdag 23 oktober 2020

Dat de huidige voorzitter, Christian Gilissen, zijn taken als voorzitter zou neerleggen na afloop van het lopende seizoen was reeds duidelijk. Wegens de toenemende drukte binnen zijn eigen onderneming heeft Christian echter in goed overleg met MVV Maastricht besloten om het stokje per direct over te dragen aan zijn opvolger. Christian blijft betrokken bij MVV Maastricht en eveneens bij de Young Business Club, al dan niet als lid!

Christian heeft afgelopen donderdag zijn taken overgedragen aan Manon Neven, die haar lidmaatschap verruilt voor de rol als voorzitter. De onderneemster zal er onder andere naar streven om het aantal leden van de YBC te verhogen en MVV Maastricht passend te ondersteunen op het gebied van haar commerciële doelen. 

Ben jij nieuwsgierig waar de YBC van MVV Maastricht zich mee bezig houdt? Benader de commerciële collega’s van MVV (klik hier) of neem direct contact op met Manon om meer informatie te verkrijgen en haak een keer aan bij de tweewekelijkse vergaderingen! 

MVV Maastricht dankt Christian voor zijn inspanningen en energie om gelijktijdig de kersverse voorzitter Manon Neven veel succes te wensen!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners