31 januari
20:00

sc Cambuur

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV versterkt zich met Kursad Sürmeli

voetbal

MVV versterkt zich met Kursad Sürmeli

Vrijdag 01 januari 2021

MVV Maastricht heeft zich op Nieuwjaarsdag versterkt met de 25-jarige Kursad Sürmeli. Hij tekende voor de duur van anderhalf jaar, met een optie voor nog een jaar. Hij komt over van FC Dordrecht, waar hij basisspeler was.

Van 2013 tot en met 2017 speelde Sürmeli al in de eerste divisie, als speler van het Groesbeekse Achilles’29. Verder was hij actief voor Winkel Sport, Hatert, Quick 1888, NEC, FC Lienden en de Turkse clubs Adanaspor en Giresunspor.

De in Nijmegen geboren Sürmeli kan zowel op het middenveld als in de achterhoede goed uit de voeten.

Trainer Darije Kalezic: “Wij zijn zeer blij dat Kursad voor MVV heeft gekozen. Hij wil zich graag verder ontwikkelen en gezamenlijk met MVV meegroeien naar een hogere niveau. Kursad kan daarin, met zijn specifieke kwaliteiten en zijn ervaring op dit niveau, zeker een steentje bijdragen. Hij is een fysiek sterke middenvelder die aan de bal zeer vaardig is. In zijn spel is hij zeer dominant en aanwezig. Met zijn lengte van 1.90m brengt hij ook nodige balans binnen het elftal die op dit moment ontbreekt. Als coach ga ik er alles met mijn staf aan doen om hem te helpen bij zijn juiste ontwikkeling in zijn verdere voetbalcarrière.”

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners