03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV stelt Max Severijns als Manager Commercie aan

MVV stelt Max Severijns als Manager Commercie aan

MVV stelt Max Severijns als Manager Commercie aan

Dinsdag 04 juni 2024

In navolging van de recente bestuurlijke vernieuwing gaat MVV zich versterken met een Manager Commercie. Max Severijns is geen onbekende voor MVV, van 2001 tot 2006 maakte hij als doelman al deel uit van de selectie. MVV versterkt zo haar commerciële team, dat het komend jaar als doel heeft om meer sponsoren bij MVV te betrekken en van de Geusselt een plek te maken waar ondernemers en bedrijven uit de regio elkaar weten te vinden.

Na zijn voetbalcarrière heeft Max zich ontwikkeld in diverse salesfuncties in de IT, waarvan de laatste zes jaren als Sales Manager bij Valid. Vanuit die hoedanigheid is hij goed bekend in het zakelijke netwerk in Limburg.

Max: "Twee jaar geleden hebben we eerder gesprekken gevoerd over de rol van commercieel manager. Destijds voelde het nog niet als het juiste moment. Nu, met Laura van Leeuwen aan het roer, de steun van het Maastrichts Collectief en de positieve ontwikkelingen rondom de club, voelt het wel juist. Ik kijk er dan ook naar uit om mijn kennis en ervaring in te zetten om samen verder te bouwen aan de commerciële slagkracht van de club."

Max Severijns zal dinsdagavond tijdens de sponsorbijeenkomst van het Maastricht Collectief worden voorgesteld. De officiële startdatum is per 1 augustus 2024.

Strategische Business Partners