08 augustus
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV stelt adviseur Supporterszaken aan

voetbal

MVV stelt adviseur Supporterszaken aan

Maandag 23 mei 2022

Al ruim twee jaar lang is Dennis Doms een vertrouwd gezicht als het om supporterszaken gaat. Al die tijd bekleedde hij vol overgave de functie van SLO oftewel Supporters Liaison Officer, in goed Nederlands: supporterscoördinator. Dennis Doms krijgt vanaf komend seizoen een nieuwe functie, zo zal hij adviseur Supporterszaken worden en zal er een nieuwe SLO komen.

Maar wat doet een SLO eigenlijk? Een SLO is de schakel tussen club en supporters. Hij zorgt voor een goede relatie tussen beide partijen en is verantwoordelijk voor het supportersbeleid binnen de club.

In de oude situatie was Dennis Doms verantwoordelijk voor beleid en operationele uitvoering. In zijn nieuwe functie als adviseur Supporterszaken zal hij het beleid uitstippelen, de SLO gaan aansturen maar ook geregeld overleg voeren met de zogenaamde Driehoek (politie, Openbaar Ministerie en gemeente). “Het is mooi om deze rol binnen MVV te kunnen gaan vervullen. Ook goed van de club dat er niet één maar straks twee personen zijn die zich richten op supporterszaken”, zegt Dennis Doms. Binnenkort zal de vacature voor nieuwe SLO worden opengesteld

MVV wenst Dennis natuurlijk heel veel succes en plezier met zijn nieuwe functie.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners