13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

MVV start eigen podcast: Darije Kalezic eerste hoofdgast

voetbal

MVV start eigen podcast: Darije Kalezic eerste hoofdgast

Maandag 11 januari 2021

Vanuit de Geusselt start MVV Maastricht met een nieuw initiatief: de MVV-podcast. Geregeld zullen vanuit De Geusselt op Spotify en Anchor.FM bijdragen gedeeld gaan worden. Een van de doelstellingen is om de eigen supporters, achterban en alle geïnteresseerden – zeker in deze tijd dat niemand naar de club kan komen - zo breed mogelijk te informeren van zaken die spelen in De Geusselt.

De eerste hoofdgast is Darije Kalezic. Hij vertelt over zijn jeugd, het schoolplein waar hij niet op mocht komen, voetballen op straat met behulp van bakstenen, de granaten waarvoor hij tijdens de oorlog in Bosnië moest wegduiken, de gruwelijkheden die de oorlog nog verder met zich meebrachten maar ook over zijn beweegredenen om naar Nederland te komen. Hij vertelt ook over dé wedstrijd van zijn leven, zijn voetbalreis over de wereld om uiteindelijk bij MVV terecht te komen. Natuurlijk ook aandacht voor zijn werk bij de Maastrichtse club. Ook zo benieuwd welk beroep Darije vandaag de dag had uitgeoefend als hij geen trainer was geworden? Of weten tegen welke wereldsterren Kalezic allemaal gespeeld heeft?

Luister dan naar de MVV podcast. Te bereiken via onderstaande link of via Spotify of Anchor.FM. Heb je vragen of opmerkingen? Mail naar: podcast@mvv.nl

Klik hier voor Spotify

Klik hier voor Anchor.FM

Veel luisterplezier!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners