31 januari
20:00

sc Cambuur

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV start drukke maand tegen FC Volendam

voetbal

MVV start drukke maand tegen FC Volendam

Zaterdag 02 januari 2021

De selectie van MVV Maastricht reist zondag af naar Volendam. Om 20.00 uur is de plaatselijke FC de eerste tegenstander van het nieuwe jaar. Trainer Darije Kalezic is verheugd dat zijn langdurig geblesseerde spelers weer met de groep aan het trainen zijn, maar ze zijn nog niet inzetbaar. Dat geldt overigens ook voor de twee nieuwkomers Brem Soumaoro en Kürsad Sürmeli.

MVV verloor van de laatste vijf duels in Volendam er 5, speelde twee maal gelijk en drie keer gingen alle punten mee naar Maastricht. De mannen van Kalezic zijn wat januari 2021 echter gewaarschuwd: de laatste thuiswedstrijd van het jaar won FC Volendam met maar liefst 6-0 van FC Den Bosch. Maar ook haalden de mannen van trainer Wim Jonk in eigen huis uit tegen onder meer Dordrecht (7-1)  en Jong PSV (5-1). Sowieso verloor Volendam dit seizoen slechts drie keer. Niet voor niets staat Volendam op plek 6 en staat men op positie 2 als het gaat om het scorend vermogen (43 doelpunten). Alleen SC Cambuur vond vaker het net (53x) dit seizoen.

Het wordt overigens een drukke maand voor MVV. Er wachten in 26 dagen tijd 6 wedstrijden. Te beginnen morgen dus in Volendam, aanstaande vrijdag wacht in eigen Geusselt Jong FC Utrecht.

Wie de wedstrijd morgen live wil volgen kan dat via ESPN 1 (het voormalige Fox SPORTS), L1 Radio en het Twitter-account van MVV Maastricht.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners