05 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Nader te bepalen

MVV Netwerkontbijt: 11 mei

voetbal

MVV Netwerkontbijt: 11 mei

Donderdag 05 mei 2022

Op woensdag 11 mei organiseert MVV Maastricht in samenwerking met YveY Maastricht én Bakkerij en smaaklokaal De Bisschopsmolen de eerste editie van het MVV Netwerkontbijt. Op deze dag is er ruimte voor onze partners om aan te schuiven bij een heerlijk ontbijt in de vernieuwde Businesslounge. Het ontbijt zal omlijst worden door een interessant programma met enkele sprekers, waaronder Frank van Eerd van De Bisschopsmolen over het belang van goede voeding én topsport.

Frank is initiatiefnemer van GrainLabs. De kennis die GrainLabs samen laat komen, wordt onder andere gebruikt om betere (sport)voeding te maken. GrainLabs heeft partnerships met o.a. wielerteam Team Jumbo Visma en Team DSM, Triatleet Joep Verhoeven en atleet Ricardo Floris , maar ook met Papendal en, uiteraard…. met MVV Maastricht. Vanzelfsprekend verzorgt De Bisschopsmolen deze ochtend ook de ingrediënten van het MVV Netwerkontbijt.

Naast de De Bisschopsmolen, zal tijdens het Netwerkontbijt ook dieper ingegaan worden op 'het technisch plaatje' van aankomend seizoen.

Het programma:

         7.45 – 8.00 uur Inloop in de Rabobank Maastricht Businesslounge;

         8.00 – 8.45 uur Ontbijt en ‘netwerken’ aan tafel;

         8.45 – 9.00 uur Programma met enkele sprekers;

         9.15 – 9.45 uur Ruimte om in groter geheel te netwerken.

U ziet, om 10.00 uur kunt u met een goed gevulde maag weer op uw werk zijn! Een perfecte start van de dag maakt u dan ook met uw deelname aan het MVV Netwerkontbijt. Geef uw aanwezigheid nu door via de MVV Business App (onder het kopje 'Evenementen'. Vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met Stijn Vullings (stijn.vullings@mvv.nl). 

Voor Businesspartners is deelname uiteraard kosteloos. Per Businesspartner is één introducé welkom. Geeft u dit in het formulier aan.

Let op: aanmelden kan nog tot uiterlijk 8 mei.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners