26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV naar de nummer 2: FC Eindhoven

voetbal

MVV naar de nummer 2: FC Eindhoven

Donderdag 08 september 2022

MVV reist vrijdag 9 september af naar de Lichtstad, daar staat een (opnieuw) verrassend goed draaiend FC Eindhoven die avond te wachten. FC Eindhoven verloor dit kalenderjaar slechts twee van de 23 competitieduels en verzamelde over deze periode minstens acht punten meer dan iedere andere ploeg in de Keuken Kampioen Divisie (53).Niet voor niets eindigde FC Eindhoven afgelopen seizoen als derde in de competitie. Momenteel staan de Brabanders zelfs tweede op de ranglijst

De laatste vijf ontmoetingen tussen FC Eindhoven en MVV Maastricht in de Eerste Divisie werden telkens gewonnen door de thuisploeg zonder een tegendoelpunt te incasseren; de laatste zege van MVV op bezoek bij Eindhoven dateert van 14 september 2018 (0-1).

MVV is ongeslagen in de laatste vier competitiewedstrijden (W2, G2) en kan voor het eerst sinds januari\februari 2019 vijf Eerste Divisie-duels op rij zonder nederlaag blijven (toen 6).

Jarne Steuckers was betrokken bij drie goals in zijn eerste vier competitieduels voor MVV (2 goals, 1 assist); hij kan daarnaast de eerste speler worden die geen van zijn eerste vijf Eerste Divisie-duels met MVV verliest sinds een groep van zes spelers in 2017.

Vooraf aan het duel spraken we met trainer Maurice Verberne (klik HIER) en Orhan Dzepar (klik HIER) ⭐️ ⭐️ ⭐️ 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners