01 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Jong AZ

MVV Maastricht verantwoord en vol vertrouwen richting toekomst

voetbal

MVV Maastricht verantwoord en vol vertrouwen richting toekomst

Woensdag 23 november 2022

De resultaten van MVV Maastricht over het seizoen 2021-2022 zijn in de lijn van de begroting die aan het begin van genoemd seizoen is opgesteld. De Raad van Commissarissen heeft de jaarrekening vastgesteld en in de Algemene Vergadering is de jaarrekening door de aandeelhouders goedgekeurd. Wij zijn er trots op dat de professionalisering van MVV Maastricht tevens heeft geleid tot een goedkeurende controleverklaring van de externe accountant.

Voor het seizoen 2022/2023 heeft de MVV-directie een prognose uitgewerkt, inclusief een sluitende liquiditeitsbegroting. Vanuit de prognose kan MVV aan haar verplichtingen jegens derden voldoen, hiermee is de continuïteit van het komend boekjaar gewaarborgd.

Door de betrokkenheid van iedereen heeft de club een seizoen doorgemaakt waar MVV waardevolle stappen heeft gezet richting een stabielere toekomst. “Een toekomst die we verantwoord en met vertrouwen tegemoet zien.”

De gehele jaarrekening en directieverslag is te lezen via onderstaand PDF. Het aantal behaalde FRS-punten bedraagt 18 punten.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners