13 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo De Graafschap

De Graafschap

UPDATE: MVV Maastricht start HAW PIN-posteractie.

voetbal

UPDATE: MVV Maastricht start HAW PIN-posteractie.

Vrijdag 24 april 2020

LET OP: de posters zijn tot woensdag 13 mei 17.00u te bestellen!!!

In navolging van de reeds verspreide abri’s die jullie vast en zeker voorbij hebben zien komen in het centrum van Maastricht, roepen wij jullie op om deze steunbetuiging óók individueel te dragen! Bemachtig nu jouw eigen poster, en plak deze voor je raam. Laat je steunbetuiging blijken door een foto te maken onder de vermelding van #MVVHAWPIN, en tag @mvvmaastricht op social media.

Ten goede van Horeca Maastricht.

De actie is ontstaan vanuit de stormloop aan positieve reacties op de inmiddels bekende HAW PIN-uiting. Het gevoel wat we hiermee hopen te creëren is verbinding en saamhorigheid én dat we op elkaar blijven letten. Wegens deze gedachte hebben wij als club besloten om 40% van de totale opbrengst van deze posters ten goede te laten komen van KHN afdeling  Maastricht/Heuvelland (Koninklijke Horeca Nederland). Ons hart gaat uit naar alle lokale horecaondernemers, die onmisbaar zijn voor ons als club, en in onze bourgondische maatschappij. We missen het samen zijn, de gezelligheid en het genot van een hapje en een drankje. De Maastrichtse horeca is datgene wat onze stad levendig houdt. 

Koop jouw poster als blijk van waardering en steun de lokale horeca hiermee. Zo zorgen we er allemaal samen voor dat we na deze Coronacrisis weer kunnen genieten van álle gezelligheid die het Maastrichtse ons te bieden heeft.

Bestel nu jouw eigen HAW PIN-poster!

  • €7,50 per stuk
  • Bestellen zolang de voorraad strekt (PAS OP: beperkte oplage, dus ben er snel bij)
  • Persoonlijke levering aan huis, elke donderdag/vrijdag
  • Vragen en/of opmerkingen: info@mvv.nl

Laten we samen deze moeilijke tijd doorkomen. Elkaar steunen, uitdagen en met elkaar samenwerken.

Wij willen Printwarehouse bedanken voor de snelle service en het verzorgen van de posters!!!

#HAWPIN #LetOpElkaar

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners