09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

MVV Maastricht presenteert thuisshirt 2023-2024!

MVV Maastricht presenteert thuisshirt 2023-2024!

Vrijdag 14 juli 2023

Dit seizoen zullen de spelers van MVV Maastricht met de Engel op de buik spelen!

Klik HIER voor de presentatie van ons nieuwe shirt.

In het nieuwe thuisshirt speelt de Engel van Maastricht een belangrijke rol. Deze is groot over de buik op het shirt gedrukt en subtiel zichtbaar. Hierdoor krijgt het shirt een sjieke afwerking, waarbij niet te veel nadruk wordt gelegd op de opdruk, maar het shirt toch wat karakter heeft.

Net zoals vorig seizoen spelen we met een rood shirt met witte mouwen! Voor op de borst prijkt onze trotse hoofdsponsor OneCasino en tussen het MVV-logo en Nike-logo is het Voetbalshop.nl-logo te zien. Ook dit jaar is Hansen Dranken weer van de partij op de linkermouw en zal de Keuken Kampioen Divisie badge te zien zijn op de rechtermouw! Achterop het shirt is ook weer de Engel te zien, samen met ‘Veer zien MVV’. Onderaan staat dit jaar wederom het Maastricht Region-logo op de achterkant.

Het rood-witte shirt wordt vergezeld met een witte broek, waarmee de vertrouwde uitstraling compleet is. Op het witte broekje is in het rood het Nike-logo geborduurd en is het MVV-logo aan de rechterkant geplaatst.

Dit jaar spelen we weer met witte sokken! Waar vorig jaar met rode sokken werd gespeeld, spelen we weer in het klassiek wit. Op de witte sok is ter hoogte van het midden van het scheenbeen een rode ster geborduurd, welke de sokken compleet maken!

Straal jij ook met de Engel op jouw buik? Koop nu ons nieuwe thuisshirt en kleur Maastricht rood-wit!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners