09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

MVV Maastricht lanceert nieuw uitshirt voor seizoen 2023-2024!

MVV Maastricht lanceert nieuw uitshirt voor seizoen 2023-2024!

Vrijdag 30 juni 2023

We hebben alweer veel te lang zonder voetbal moeten zitten, maar vanaf komende week gaat het weer langzaam beginnen! De eerste training staat op het programma, de eerste oefenwedstrijden worden afgewerkt en de eerste spelers zijn al gepresenteerd! En vanaf nu is ook het uittenue van 2023-2024 te verkrijgen!

US OETSHIRT
Waar we het afgelopen seizoen veilig in zwart hebben gespeeld, gooien we het dit jaar over een andere boeg. Onze spelers zullen in een paars shirt met zwarte mouwen aantreden in de uitwedstrijden. Het shirt loopt wat langer af dan de shirts van vorig jaar en heeft een chique afgewerkte kraag.

DE BROOK
Het paarse shirt wordt gecomplementeerd met een paars broekje. Aan de linkerkant staat zoals altijd ons clublogo en aan de rechterkant in het wit het Nike-logo. Het broekje heeft een standaard pasvorm en valt hetzelfde als vorig jaar.

DE ZOKKE

Naast een paars shirt en een paars broekje, hebben we dit jaar ook paarse sokken! Daarmee is onze outfit tijdens uitwedstrijden compleet! Op de sokken zal in het wit het Nike-logo zichtbaar zijn.

OFFICIËLE BEDRUKKING
Als dé voetbalspecialist ben je bij Voetbalshop uiteraard aan het juiste adres voor jouw MVV Maastricht thuisshirt met bedrukking. De bedrukking van het MVV uitshirt bestaat dit seizoen uit een wit rugnummer. Het design is speciaal ontworpen voor clubs uit de Keuken kampioen Divisie. Onderaan het nummer is Keuken Kampioen Divisie schild zichtbaar.

Schitter jij net als Tim Zeegers of Ferre Slegers in het nieuwe MVV Maastricht uitshirt? Koop dan snel jouw uitshirt via de online Fanshop of bij Voetbalshop.nl Maastricht!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners