20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

MVV Maastricht heeft in Jurgen Simon een nieuwe perschef

voetbal

MVV Maastricht heeft in Jurgen Simon een nieuwe perschef

Maandag 03 augustus 2020

MVV Maastricht bouwt verder aan een stabiele organisatie. In dit kader is Jurgen Simon de nieuwe perschef van MVV Maastricht. Hij is verantwoordelijk voor de mediazaken en communicatie van de club. Hij volgt Wouter van den Berkmortel op die zijn handen meer dan vol heeft aan onder meer ticketing en publieksmarketing.


Jurgen Simon is al enkele jaren verbonden aan het mediateam van MVV Maastricht. Zo verzorgde hij onder meer voorbeschouwingen, wedstrijdverslagen en nabeschouwingen. De club is voor hem sowieso meer dan bekend. “Als 10-jarig jochie stond ik al in de oude Geusselt achter het doel. Vooral de periode met Cees Schapendonk was onvergetelijk. Maar natuurlijk ook de diverse promoties. De wedstrijd die mij echter zelf heel helder voor de geest staat is het duel MVV-Ajax in het seizoen 1978-1979. De Sterrendragers wonnen toen met 1-0 door een doelpunt van Johan Dijkstra, het gevolg: een met 21.000 man gevulde en vooral kolkende Geusselt. Als klein mannetje sta je dan te glunderen als jouw helden winnen van een team met spelers als Ruud Krol, Piet Schrijvers, Soren Lerby, Frank Arnesen en Simon Tahamata.”
 

Jurgen Simon werkte onder meer dertien jaar op de sportredactie van dagblad De Limburger, ruim vijf jaar bij kabelkrant TV Gazet en negen jaar voor de weekbladen (onder meer De Ster en De Maaspost) van Media Groep Limburg. Ook was hij jarenlang werkzaam op de persafdeling van de Amstel Gold Race.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners