MVV Maastricht contracteert transfervrije Thibaut van Acker.

MVV Maastricht contracteert transfervrije Thibaut van Acker.

Dinsdag 10 september 2019

Thibaut van Acker (27) tekent bij MVV Maastricht een contract voor één jaar met een optie voor nog een jaar. De verdedigende ingestelde middenvelder begon zijn voetbalcarrière als jeugdspeler van Club Brugge, waar hij ook zijn officiële debuut maakt in het betaalde voetbal. In de periode dat hij onder contract stond bij Club Brugge werd hij in januari van 2013 voor één half jaar uitgeleend aan Beerschot AC. Op 14 juni 2013 tekende Thibaut Van Acker een driejarig contract bij Cercle Brugge. In de zomer van 2016 vertrok hij transfervrij naar KSV Roeselare.

De ervaren middenvelder speelde in totaal 127 wedstrijden op het hoogste niveau van België, oftewel de Jupiler Pro League. Voor zijn laatste werkgever, KSV Roeselare (Eerste Klasse B), kwam hij 64 maal in actie waarin hij 6 keer trefzeker was.

van Acker over zijn transfer naar MVV Maastricht ''Ik ben ontzettend blij dat ik vandaag heb mogen tekenen bij deze mooie club en kijk er naar uit om mijn eerste minuten te mogen maken in Stadion de Geusselt.''

Misschien ook interessant

Sterrendragers