03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

MVV maakt toer langs basisscholen

MVV maakt toer langs basisscholen

Woensdag 22 maart 2023

Het is al een aantal jaren een goede gewoonte, dat MVV gedurende het seizoen op bezoek gaat bij de basisscholen uit Maastricht en omgeving. Wie de jeugd heeft, heeft immers de toekomst.

En het kan weer na een corona-periode waar de bezoekjes niet mogelijk waren. Dit voetbalseizoen hebben zich 15 basisscholen bij MVV Maastricht aangemeld. Scholen die allemaal de spelers van MVV in de klas op bezoek willen om te praten over het leven van een profvoetballer.

Sinds afgelopen januari tot en met april zullen steeds twee MVV’ers de scholen uitgebreid bezoeken en krijgen de kinderen inderdaad een kijkje in het leven van de profvoetballers. Onderwerpen, die de revue passeren zijn onder meer goede voeding en leefstijl van een profvoetballer. Daarnaast kunnen de kinderen alles vragen, wat ze willen weten van de spelers. Tot slot gaan de spelers met de kinderen in de gymzaal of buiten op de speelplaats natuurlijk een partijtje voetbal spelen.

Overigens komen de spelers niet weg voordat ze aan iedereen een handtekening hebben uitgedeeld en op de foto gaan. Als extra verrassing worden de kinderen uitgenodigd voor een bezoek aan een wedstrijd in stadion De Geusselt. En soms krijgt ook MVV een verrassing aangeboden zoals mooie zelfgemaakte werkjes en bekers.  Zo ging Rein van Helden op de foto met een echte beker die hij heeft gekregen van Groep 7 van basisschool Sint Martinus.

Strategische Business Partners