20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

MVV lanceert nieuwe app: meer fanbeleving!!

MVV lanceert nieuwe app: meer fanbeleving!!

Maandag 17 april 2023

De laatste nieuwtjes, video’s, updates tijdens de wedstrijden en nog veel meer. Kortom: de nieuwe app van MVV Maastricht is van alle gemakken voorzien. Een echte ‘must-have’ voor elke supporter.

MVV ontwikkelde de app samen met softwarebedrijf Azerion. Supportersinitiatief Veer Zien MVV droeg financieel bij aan het nieuwe onlinekanaal. “Communicatie is belangrijker dan ooit. Dat doen we bij MVV zowel online als offline. Deze app is een nieuwe stap in onze fanbeleving”, zegt algemeen directeur Erik Noor.

Veer Zien MVV droeg vanuit de donateurs financieel bij aan ontwikkeling van de app. “De pijler ‘supporterszaken’ is één van de opties die onze donateurs hebben om hun donatie aan te besteden. Met deze app zet MVV wat ons betreft een goede stap in het verder verbeteren van de communicatie”, aldus Guido Vanderbroeck van Veer Zien MVV.

Kortom: wil je op de hoogte blijven van het laatste MVV-nieuwe en alle nieuwe ontwikkelingen: download dan snel deze nieuwe app (via Google Playstore of Appstore van Apple).

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners