MVV in Velsen versus de Witte Leeuwen

voetbal

MVV in Velsen versus de Witte Leeuwen

Vrijdag 11 september 2020

De bus van MVV Maastricht zet zondag koers richting Velsen. Daar wacht Telstar in de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen. Bij MVV is vrijwel iedereen fit. Alleen Timo Stavitski is na zijn interland voor Finland licht geblesseerd aan zijn knie.

“De wedstrijd tegen Cambuur is op vele gebieden een wijze les geweest”, zegt trainer Darije Kalezic. “Dat moeten wij meenemen in onze wedstrijd zondag tegen Telstar.”

Telstar kende een voortvarende start van de competitie. In eigen huis tegen Volendam werd 2-2 gespeeld, vorig weekeinde ging men in en tegen Eindhoven met 3-2 winnen. “Dit Telstar is niet het Telstar dat we uit het verleden kennen. Het is gewoon een goede ploeg”, vertelt Kai Heerings. Zijn trainer licht verder toe: “Dit team is al jaren bezig zich te ontwikkelen. De spelers vinden zich op het veld inmiddels blindelings. De taakverdeling onderling is voor iedereen glashelder. Ze spelen goed georganiseerd. Duidelijk is dat wij op onze hoede moeten zijn, we moeten gedisciplineerd spelen. En vooral laten zien dat we ons lesje geleerd hebben.”

De wedstrijd zondag begint om 20.00 uur en is live te zien op FOX Sports kanaal 1.

Misschien ook interessant

Sterrendragers