20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

MVV in actie voor Marokko: veiling shirt Nicky Souren

MVV in actie voor Marokko: veiling shirt Souren

MVV in actie voor Marokko: veiling shirt Nicky Souren

Maandag 11 september 2023

Uit respect voor de slachtoffers van de ramp in Marokko wordt er komend weekeinde een minuut stilte gehouden aan alle wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en Azerion Vrouwen Eredivisie van volgend weekend, wanneer alle clubs na de interlandperiode weer in actie komen. Verenigingen in het amateurvoetbal hebben toestemming om voor hun wedstrijden een minuut stilte te houden.

MVV is een club midden in de maatschappij met binnen de vereniging - van het eerste tot het jongste team - vele spelers waarbij de roots in Marokko liggen. Daarom organiseert MVV binnenkort een veiling waarbij een gedragen  wedstrijdshirt geveild zal gaan worden, en wel van onze aanvoerder Nicky Souren, gesigneerd en wel. Deze veiling zal plaatsvinden rondom de wedstrijd MVV-De Graafschap op zondag 24 september. Het staat iedereen vrij om een bod te doen op dit shirt van onze captain.

Bieden is mogelijk vanaf 250 euro.

Doe jij een bod via info@mvv.nl en win niet alleen het fraaie wedstrijdshirt van Nicky Souren maar bovenal: steun de mensen in Marokko!! 

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners