09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

MVV eert overleden supporters: De Sterren van Maastricht

MVV eert overleden supporters: De Sterren van Maastricht

Vrijdag 01 december 2023

Uit volle borst juichen we om de successen in De Geusselt vaan us jonges. Maar soms is er in het leven ook verdriet. Een beetje verdriet om een verloren wedstrijd maar verschrikkelijk veel verdriet als er een dierbare overleden is. Maar ook de trieste zaken in het leven verdienen aandacht. Samen staan we immers sterk. Samen een groot verlies verwerken bindt ons als nabestaanden.

In dit kader heeft MVV Maastricht besloten om rondom de wedstrijd MVV-Top Oss op 22 december 2023, een gezamenlijk gedenkmoment te organiseren voor haar overleden supporters: ‘de Sterren van MVV Maastricht’. De overleden supporters eren we door hun namen in de Geusselt te laten klinken. We zullen daarbij geen minuut stilte in acht nemen maar 1 minuut applaus geven voor deze MVV’ers die heel hun leven achter onze club hebben gestaan. #SameSjevraoje

Familie, vrienden en kennissen van overleden MVV-supporters hebben de mogelijkheid om vóór 12 december de gegevens* van hun geliefde persoon, die in het jaar 2023 heen is gegaan, door te geven.

*De gegevens die MVV Maastricht nodig heeft zijn:
- voor- en achternaam overledene;
- leeftijd op moment van overlijden;
- evt. stoelnummer laatste seizoenkaart/indien bezoeker met losse tickets -> welke tribune/evt. vak-aanduiding. 

-Een annonce of link waar het overlijden bekend werd gemaakt

De gegevens kunnen per mail worden doorgegeven via info@mvv.nl ​

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners