05 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Nader te bepalen

MVV breidt veiligheidsteam uit

voetbal

MVV breidt veiligheidsteam uit

Zondag 08 mei 2022

MVV Maastricht maakt steeds meer stappen op het gebied van veiligheid. Zo zijn er hekken geplaatst cq verplaatst, is het uitvak aangepakt en wordt met Raymond Candel het veiligheidsteam uitgebreid cq versterkt. De 48-jarige Candel gaat aan de slag  als Veiligheids-Coördinator (VC), krijgt daarbij ondersteuning van ondermeer Erik van Rijsselt die al jaren bij MVV rondloopt.

“Het is een mooie uitdaging bij een mooie club”, zegt Candel die in het dagelijks leven bij de gemeente Maastricht werkt. “Het is een functie die heel divers is. Ik ben nu enkele weken bezig en het bevalt mij prima. Vooral de afwisseling en de uitdaging in deze functie vind ik geweldig. Ik ben al druk bezig met de toekomstplannen als het om de veiligheid gaat. Maar niet alleen de lange termijn heb ik oog voor, ook voor zaken die nu of binnenkort spelen, groot en klein.”

Tot het takenpakket van Candel behoort de gehele veiligheid in De Geusselt maar ook bij uitwedstrijden is hij van de partij. “Ik ga ook mee naar uitwedstrijden, sta altijd in het MVV-vak, zo leert men mij ook beter kennen én ben ik voor iedereen aanspreekbaar. Ik ben een open persoon en houd ervan om met voeten in de klei te staan.”

MVV Maastricht wenst Raymond veel succes met de uitoefening van zijn functie.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners