01 maart
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo FC Dordrecht

FC Dordrecht

Merchandise verkoop in stadion De Geusselt!

Merchandise verkoop in stadion De Geusselt!

Donderdag 01 februari 2024

Vrijdag staat er voor het eerst in lange tijd weer een merchandise stand in Stadion de Geusselt. In de afgelopen jaren waar de merchandise was uitbesteed aan eerst Topfans en nu aan Voetbalshop.nl, was een plek waar merchandise gekocht kon worden de grote afwezig tijdens de thuiswedstrijden. Waar dat voorheen in samenwerking was met Veer Zien MVV, zetten we nu weer een stap in de goede richting

In samenwerking met Veer Zien MVV en Voetbalshop.nl hebben we gekeken hoe we op korte termijn weer een merchandise stand konden openen, zodat supporters weer makkelijk en dichtbij een sjaaltje, pet of ander merchandise item konden kopen. Vanaf aanstaande wedstrijd zal iedere thuiswedstrijd een pop-up stand staan op de hoek bij Angelside/Boschpoort waar verschillende items gekocht kunnen worden.

Tijdens de eerste keer terug in de Geusselt kunnen de volgende items gekocht worden: sjaals, petten, voetballen, vaantjes, mutsen en een gelimiteerde oplage carnavalsshirts. Bij het merchandisepunt kan alleen met pin worden betaald, zorg dus dat je je pinpas meeneemt naar het stadion. Hier kan ook niet worden betaald met de seizoenkaart, omdat deze is gekoppeld aan een ander betaalsysteem.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners