01 december
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Jong AZ

Maatschappelijke partners met een groot hart

voetbal

Maatschappelijke partners met een groot hart

Woensdag 23 november 2022

Onze maatschappelijke sponsor-partners maken het mogelijk dat MVV de eigen maatschappelijke functie  ook tijdens thuiswedstrijden kan invullen. Door de bijdrage van de sponsors kunnen bepaalde doelgroepen de wedstrijden zonder zelf kosten te hoeven maken bijwonen.

Zo hebben we de afgelopen periode vrijwilligers van de Ronald McDonaldhuizen Maastricht en Valkenburg (MVV – Jong Ajax), medewerkers MUMC+ (MVV – FC Den Bosch) en huurders en medewerkers van de woonstichtingen Servatius, Maasvallei en Woonpunt ( MVV – Helmond Sport) kunnen ontvangen.

Ook in de tweede seizoenshelft zal deze samenwerking worden voortgezet.

We willen deze sponsors met een groot hart op deze plek voorstellen.

Aannemersbedrijf Van Wijnen.

Al jarenlang als trouwe sponsor verbonden aan MVV. Van Wijnen Sittard benadrukt in de samenwerking met MVV Maastricht belang te hechten aan het invullen van de maatschappelijke functie. Het bedrijf is dan ook verheugd op genoemde wijze bij te dragen aan deze taak. 

Taxi Van Meurs

Welke supporter kent deze partner niet. Onze spelersbus is het zichtbare uithangbord van deze samenwerking.

Taxi van Meurs maakt het mogelijk dat groepen een thuiswedstrijd kunnen bezoeken, waarvoor dit niet meteen een vanzelfsprekendheid is. Denk aan bewoners van verzorgingstehuizen, G-teams uit de regio Maastricht en kinderen van basisscholen.

Daarbij wordt ook samengewerkt met andere partners van MVV. Een goed voorbeeld hiervan is het bezoek van de medewerkers MUMC, die met een luxe touringcar van en naar de wedstrijd zijn vervoerd (zie foto).

Taxi Van Meurs is ook de naamgever aan het mini G-toernooi, dat afgelopen oktober in De Geusselt is gehouden.

Stichting Vrienden van 043

Ook de stichting Vrienden van 043 - een collectief van Maastrichtse ondernemers - zijn we dankbaar dat ze als maatschappelijk partner aan MVV verbonden zijn. De Vrienden van 043 zorgen eveneens ervoor dat er velen naar het stadion kunnen komen, waarvoor dat normaliter niet mogelijk zou zijn.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners