05 maart
18:45

Jong FC Utrecht

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Maastrichts kwartiertje bij De Graafschap

voetbal

Maastrichts kwartiertje bij De Graafschap

Donderdag 11 februari 2021

De wedstrijd van De Graafschap-MVV gaat vooralsnog gewoon door. Mede ook omdat de Superboeren beschikken over veldverwarming. Wel is besloten dat de wedstrijd niet om 14.00 uur maar om 14.15 uur begint.

De Keuken Kampioen Divisie kent vrijdag 12 februari en zaterdag 13 februari twee afgelastingen en vier wedstrijdwijzigingen. De wedstrijden Almere City – FC Volendam en Jong PSV – Helmond Sport gaan niet door omdat de velden door de sneeuw en vorst van afgelopen dagen onbespeelbaar zijn. Op korte termijn wordt voor deze wedstrijd een nieuwe datum ingepland.

De wedstrijden NAC Breda – FC Eindhoven en Jong AZ – Jong FC Utrecht van vrijdag 12 februari worden vervroegd. Ook Go Ahead Eagles – Telstar van zaterdag 13 februari krijgt een ander tijdstip en wel begint men daar al om 12.00 uur. Voor het duel Go Ahead Eagles – Telstar wordt bovendien uitgeweken naar het stadion van Heracles Almelo, omdat het veld in de Adelaarshorst onbespeelbaar is.

Normaal gesproken wordt bij een verwachte gevoelstemperatuur van -15 graden of lager gekeken of wedstrijden doorgang kunnen vinden of de aanvangstijden aangepast kunnen worden. Omdat de mogelijkheid er is dat de gevoelstemperatuur de -15 graden in sommige gevallen gaat benaderen, vangen de wedstrijden eerder aan.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners