03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

(M)ooie (V)erleng (V)rijdag

voetbal

(M)ooie (V)erleng (V)rijdag

Vrijdag 01 juli 2022

Het is vandaag, op het moment van plaatsen, vrijdag 1 juli. En dat betekent dat het nieuwe voetbalseizoen 2022-2023 officieel van start is gegaan. De selectie is inmiddels gestart aan de voorbereiding en ‘us nuie thoesshirt’ is gepresenteerd. En, zeker niet in de laatste plaats, is onze nieuwe investeerder World Soccer Holdings jl. woensdag gepresenteerd.

Ook op commercieel vlak hebben we al regelmatig mooi nieuws voorbij zien komen: Gassan Diamonds, Verjans AV en Boels Zanders Advocaten…  het waren recent mooie voorbeelden van nieuwe partners die zich hebben verbonden aan de club. Op al deze mooie gebeurtenissen zijn we trots.

Waar we ook trots op zijn, zijn onze trouwe partners. Voor alle partners die hun overeenkomst met de club verlengen, hebben we de (M)ooie (V)erleng (V)rijdag in het leven geroepen. Vandaag bedanken wij de volgende ‘verlengers’ voor hun vertrouwen in MVV Maastricht:

  • Holding Castermans b.v.
  • Ivengi Benelux B.V.
  • ING Bank
  • Van Wijnen Sittard

Graag tot snel in ons mooie Stadion de Geusselt!

Ook interesse in een partnerschap met MVV Maastricht? Neem contact op met Stijn Vullings (stijn.vullings@mvv.nl) of Martijn Saat (martijn.saat@mvv.nl).

Strategische Business Partners