10 mei
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo VVV Venlo

VVV Venlo

Kom op tijd naar de Geusselt!

voetbal

Kom op tijd naar de Geusselt!

Vrijdag 02 september 2022

Zondag 4 september wordt in De Geusselt de derby MVV-Roda JC gespeeld. Aanvang 12.15 uur. Het stadion opent om 11.15 uur de poorten. Vanaf 11.00 uur kan men aanschuiven voor de ID-controle. 

We gaan er een leuke dag van maken. Zo hebben we als vertrouwd Beppie, zij zingt het Volkslied. Maar ook Frans Theunisz is van de partij. Hij gaat vanaf het moment dat de poorten openen bij poort B zingen en een feestje bouwen. Verder natuurlijk ook nog enkele andere verrassingen, zoals in de rust een zanger die flink aan de weg timmert en inmiddels immens populair is. Wie? Hij wordt onze mystery guest en gaat in de rust zingen!

Kortom: wij doen er alles aan om iedereen een leuke zondag te bezorgen, inclusief de spelers en staf. Maar ook rondom de wedstrijd is er van alles te doen! 

Nog geen kaart? Haast je!! Zaterdag tot 12 uur kun je nog kaarten via internet bestellen! Moeite met bestellen? Zaterdag is onze info-balie geopend van 9.30 tot 12.00 uur! Na deze tijd mogen wij geen kaarten meer verkopen!

Nogmaals voor de duidelijkheid: er zijn helaas GEEN Roda JC-supporters welkom. Blijkt bij de ID-controle dat je uit een zogenaamd 045-gemeente komt, dan mogen we je het stadion NIET binnenlaten. Het retourneren van geld is in zo'n geval NIET mogelijk omdat je je niet aan de verkoopvoorwaarden hebt gehouden.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners