30 november
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Kalezic wil tegen Jong PSV strijd zien

voetbal

Kalezic wil tegen Jong PSV strijd zien

Donderdag 19 november 2020

Trainer Darije Kalezic lijkt aanbeland in een echte reünie-periode. Immers in vier wedstrijden tijd, treft hij drie voormalige werkgevers: Roda JC, Jong PSV en De Graafschap. Vrijdag 20 november staat in eigen De Geusselt het duel met Jong PSV op de rol, aanvang 21.00 uur.

Hij moet het wel doen zonder maar liefst zes spelers uit zijn selectie. Het waren er bijna negen geweest. Drie spelers leken positief op corona te testen. Een hernieuwde test bracht al snel uitkomst, de eerste test had foutieve waardes laten zien.

Wie ontbreekt er dan allemaal tegen Jong PSV? Joy Lance Mickels, Shermar Martina, Zak Swanson, Kai Heerings en Marko Kleinen. Allemaal niet wedstrijdfit. Daarbij is Guido Salasiwa naar aanleiding van zijn rode kaart tegen Roda JC 1 duel geschorst.

In de laatste competitietwee duels (NAC en Roda JC) behaalde MVV geen punten. De laatste overwinning dateert van 25 september (3-0 tegen Top Oss). “In de wedstrijd tegen Jong PSV krijgen we opnieuw de mogelijkheid om een goed resultaat te behalen”, zegt Darije Kalezic. “Dit zal door hard werken en een  professionele opvatting over het voetbal moeten gebeuren. Ik wil in ieder geval een team zien dat in elk duel voor elke bal vecht. We moeten als team presteren. Spelers die de instelling hebben om altijd hun best te doen en om hun taken zo goed mogelijk uit te voeren, kunnen een team vormen. En dat willen we morgen terugzien. Spelers die zich voor de volle honderd procent geven. Zich geven voor zichzelf, de club en hun trouwe supporters."

In de laatste acht ontmoetingen met Jong PSV werd er één keer door MVV verloren. Op 5 februari 2018 gingen de punten in Eindhoven met 1-0 richting PSV. Afgelopen seizoen behaalde MVV twee goede resultaten. Thuis was men met 3-1 te sterk, in de lichtstad ging met met 1-0 zegevieren.

Scheidsrechter vrijdagavond is Laurens Gerrets.

Wie de wedstrijd live wil volgen kan dat via Fox Sports, L1 radio en via Twitter en Instagram van MVV.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners