10 mei
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo VVV Venlo

VVV Venlo

Joeri Schroijen naar Griekenland

voetbal

Joeri Schroijen naar Griekenland

Dinsdag 02 februari 2021

Na maar liefst 171 wedstrijden in Maastrichtse dienst, verlaat Joeri Schroijen De Geusselt. Al voor aanvang van dit lopende seizoen, zei Joeri graag een buitenlands avontuur aan te willen gaan. Door zijn goede spel in de eerste maanden van dit seizoen, speelde hij zich in de Griekse kijker en gaat hij daar zijn carrière bij Xanthi FC nu voortzetten. Het contract van Schroijen liep bij MVV nog tot aan het einde van dit seizoen. In Noord-Griekenland tekende de in Weert woonachtige Schroijen een contract voor anderhalf jaar. Bij MVV stond hij dit seizoen 21 keer aan de aftrap en scoorde negen keer.

“Dit is een mooie stap voor mij”, zegt Joeri Schroijen vanuit Griekenland. “Zaterdag speel ik al mee. We vliegen vrijdag naar Kreta. En weet je, ik speel met het rugnummer 77. De leeftijd die de onlangs overleden Sef Hoenjet had. Hij leefde altijd zo met me mee, gunde mij een buitenlands avontuur, ik had een speciale band met Sef….. De club Xanthi is te vergelijken met Willem II, men wil dit seizoen ook kampioen worden en promoveren naar de hoogste divisie. Naar mijn gevoel klopt hier alles. Lekker weer, lekker eten, goed salaris. Het mooie is, ik blijf in het rood-wit voetballen. Want ik heb in die bijna vijf jaar in De Geusselt zo’n mooie band met iedereen in Maastricht opgebouwd. Daar ben ik dankbaar voor. Voor alle steun zeg ik, bedankt!”

Wij van MVV Maastricht zeggen: Joeri bedankt voor die mooie jaren in De Geusselt en de vreugde die je ons en de supporters gebracht hebt. We wensen je natuurlijk veel succes bij het avontuur in Griekenland. Veer zien elkaar weer in De Geusselt! #LekkerJoeri

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners