09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Informatie From Father To Son actie 2022-2023

Informatie From Father To Son actie 2022-2023

Informatie From Father To Son actie 2022-2023

Donderdag 25 augustus 2022

Afgelopen jaar heeft de Angelside voor de tweede keer de From Father To Son actie georganiseerd. Na een succesvol jaar, waarmee veel gezinnen uit de regio geholpen zijn, is er dit jaar weer vervolg gegeven aan de mooie actie van onze supporters!

Wat is de From Father To Son actie?
Met de From Father To Son actie zamelt de Angelside, voor het derde seizoen op rij, seizoenkaarten in voor mensen die het niet breed hebben of een steuntje in de rug nodig hebben. Deze actie is twee seizoenen geleden voor het eerst gehouden, om mensen die niet naar het stadion kunnen komen, te helpen om toch naar het stadion toe te gaan. Dit jaar wordt daar dus een vervolg aan gegeven om ook voor het komende seizoen mensen te helpen die het nodig hebben.

Donateur worden
Als supporter, maar ook als bedrijf, kan je een From Father To Son seizoenkaart doneren. Als donateur help je mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken aan een mooie avond bij MVV Maastricht. Als donateur betaal je eenmalig 129 euro en help je twee personen om naar het stadion te komen.

Wanneer je donateur wil worden, kan je contact opnemen met de Angelside of met Erwin Ozergun. Je kan dit doen door een DM te sturen naar één van de accounts van de Angelside of door een mail te sturen naar erwinozergun@hotmail.nl.

Als donateur ontvang je eenmalig twee businessclub kaarten voor een wedstrijd van MVV Maastricht, die je gezamenlijk met alle donateurs bezoekt en waar de mogelijkheid er is om te netwerken. Daarnaast krijg je ook aandacht via de kanalen van Angelside voor de bijdrage die je hebt geleverd!

Tot nu toe hebben al 81 bedrijven en supporters zich gemeld als donateur! Een mooi aantal dat we graag willen verhogen!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners