20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Geen supporters MVV naar vier uitwedstrijden

Geen supporters MVV naar vier uitwedstrijden

Geen supporters MVV naar vier uitwedstrijden

Donderdag 07 maart 2024

MVV-supporters mogen niet afreizen naar de uitwedstrijden van de club tegen FC Groningen, NAC Breda, FC Emmen en De Graafschap.

De lokale Maastrichtse driehoek van burgemeester, politie en openbaar ministerie besloot om geen politie te laten meereizen met de MVV-bussen naar Groningen. Naar aanleiding van dat bericht besloot MVV om de supporters thuis te laten.

Algemeen directeur Laura van Leeuwen: “Als de politie niet meegaat, zijn we volledig afhankelijk van onze stewards om de veiligheid te kunnen garanderen en dat kunnen we niet waarmaken. We hebben er afgelopen week samen met de harde kern alles aan gedaan om de uitreis naar Groningen mogelijk te maken. Daarom is het extra teleurstellend wat zich vrijdag in het stadion heeft afgespeeld. Een klein deel verpest het ten koste van onze goedwillende supporters.”Wat de duels in Breda, Emmen en Doetinchem betreft mogen geen uit-supporters mee met MVV afreizen als gevolg van een strafmaatregel die de KNVB de club heeft opgelegd. Dit naar aanleiding van misdragingen van enkele meegereisde ‘supporters’ in het Roda-stadion afgelopen november.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners