26 april
20:00
logo De Graafschap

De Graafschap

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

GASSAN en MVV Maastricht gaan een mooi partnership aan

voetbal

GASSAN en MVV Maastricht gaan een mooi partnership aan

Zaterdag 25 juni 2022

Het Amsterdamse bedrijf GASSAN staat voor diamanten, sieraden en luxe horloges en zal als partner de komende twee jaren nadrukkelijk in De Geusselt aanwezig zijn. Zo zal GASSAN in de laatste minuut op de boarding het aftellen richting einde van de eerste en tweede helft verzorgen maar is men ook zichtbaar op het bord dat de extra speeltijd en de wissels aangeeft. Ook in de businessruimte zal GASSAN prominent aanwezig zijn.

Het merk GASSAN vertegenwoordigt vakmanschap, bewezen kwaliteit en betrouwbaarheid voor meer dan 75 jaar. Het bedrijf werd opgericht door 'grootvader' Samuel Gassan in 1945 en kernactiviteit in die tijd was het slijpen van diamanten. GASSAN is tevens de officiële dealer van meer dan 20 van 's werelds meest prestigieuze juwelenmerken en meer dan 60 van' s werelds meest exclusieve horlogemerken. Deze verschillende merken worden verkocht in diverse GASSAN winkels.

MVV is trots dat deze Amsterdamse partner gelooft in de Maastrichtse plannen en heet GASSAN dan ook welkom in de hoofdstad van Limburg. “Een prachtig warm bedrijf met een mondiale uitstraling”, zegt Erik Noor, algemeen directeur MVV Maastricht. “Een bedrijf dat prima past bij de allure van een stad als Maastricht en MVV ziet als een geschikte partner.”

Gassan-directeur Benno Leeser: “Recent was ik bij Go Ahead Eagles – Feyenoord als een soort reünie vanuit de tijd dat de laatste Nederlandse club een Europese titel haalde. Toen vroeg Bert van Marwijk of ik toch niet nog eens extra aan MVV wilde denken. In de eerste plaats kan ik uiteraard Bert niet weigeren maar Maastricht is ook een dermate internationale stad dat wij blij zijn een overeenkomst te hebben gesloten. Nu gaat het pas echt beginnen dus MVV’ers, kom naar GASSAN!

In Amsterdam werden de handtekeningen gezet onder de contracten door Erik Noor en Benno Leeser. Een mooie onverwachte en vooral hartelijke gast bij het tekenmoment was Dustin Huisman, oud-speler van MVV. Hij werkt niet alleen bij GASSAN maar is ook de schoonzoon van Benno Leeser.

Benno Leeser (boven links) is naast president-directeur van GASSAN ook nog een vermoed liefhebber van de voetbalsport. Op de foto brengen ook Erik Noor (midden) en Dustin Huisman een toost op de samenwerking uit.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners