20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Facts NAC Breda-MVV

Facts NAC Breda-MVV

Facts NAC Breda-MVV

Donderdag 28 maart 2024

●NAC Breda won zeven van de laatste acht Keuken Kampioen Divisie-ontmoetingen met MVV Maastricht en maakte in de laatste twee van deze wedstrijden vier goals.
●NAC Breda won de laatste twee thuisduels in de Eerste Divisie en kan voor het eerst sinds januari-maart 2023 minimaal drie competitiewedstrijden op rij winnen in eigen huis (5), toen was MVV de vijfde tegenstander in deze reeks.
●Alleen Willem II (38) en SC Cambuur (34) maakten dit KKD-seizoen meer goals in de tweede helft dan MVV Maastricht (33), dat negen van hun laatste tien competitiedoelpunten na rust maakte en het hoogste percentage van hun goals van alle KKD-teams in de tweede helft maakte (66% - 33/50).
●NAC-spits Elías Már Ómarsson maakte meer Eerste Divisie-goals tegen MVV Maastricht dan tegen iedere andere club (6) en maakte deze allemaal in thuiswedstrijden.
●Mart Remans maakte in zijn laatste acht KKD-duels evenveel goals als in de 46 daarvoor (4), de MVV’er loste in de laatste wedstrijd tegen FC Den Bosch zijn hoogste aantal schoten in een Eerste Divisie-wedstrijd (5) sinds 4 maart 2022 (toen 5 tegen NAC Breda).

●Het laatste duel in Breda (play-offs) eindigde in een 1-0 zege voor NAC. Eerder dit seizoen kwam NAC met 4-1 in Maastricht winnen.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners