09 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Facts MVV Maastricht-Willem II

Facts MVV Maastricht-Willem II

Facts MVV Maastricht-Willem II

Donderdag 18 april 2024

Een flinke maar mooi klus staat er voor MVV Maastricht zaterdag op het programma. Om 18.45 uur begint in stadion De Geusselt het duel tegen koploper Willem II. Eerder dit seizoen verloren de Maastrichtenaren nipt met 2-1 in een wedstrijd waar meer voor de Sterrendragers in had gezeten. Hoe dan ook, nu is het weer de hoogste tijd voor de wekelijkse facts. 

●MVV Maastricht verloor slechts één van de zes ontmoetingen in eigen huis met Willem II in de Keuken Kampioen Divisie (W3, G2),

●In elk van deze duels kwamen beide teams tot scoren (22 goals in totaal).
●De laatste vier Keuken Kampioen Divisie-duels wist MVV Maastricht winnend af te sluiten, bij winst op Willem II behalen de Limburgers hun langste zegereeks in de competitie sinds januari-februari 2019 (5).
●Alleen ADO Den Haag won dit Keuken Kampioen Divisie-seizoen meer wedstrijden na een achterstand (7) dan Willem II (6) en MVV Maastricht (4, net als 4 andere clubs).
●Mart Remans was in zijn laatste drie competitieduels trefzeker en had weer de eerste MVV-speler kunnen worden die in vier opeenvolgende Eerste Divisie-wedstrijden het net had kunnen vinden sinds Orhan Dzepar in augustus-oktober 2021 (4). Had, want.....Remans is tegen Willem II geschorst (vijfde gele kaart)
●Thijs Oosting kan zijn honderdste Keuken Kampioen Divisie-duel gaan spelen, geen Willem II’er was in 2024 bij meer competitiedoelpunten betrokken dan de aanstaande jubilaris (8 – 4 goals, 4 assists – Nick Doodeman ook 8).

●In totaal speelden MVV en Willem II 121 keer tegen elkaar. MVV won er 40, verloor er 50 en speelde 31 keer gelijk met een doelsaldo van 198-220.

Jij bent er zaterdag toch zeker ook bij? Steun de mannen en de club: klik HIER voor een ticket 'Iech Mats MVV' of voor een ander toegangskaartje.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners