05 augustus
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS

Nader te bepalen

Dubbelslag:  George McEachran en Arne Naudts naar MVV

voetbal

Dubbelslag:  George McEachran en Arne Naudts naar MVV

Dinsdag 06 oktober 2020

MVV Maastricht heeft vlak voor het sluiten van de transferwindow twee nieuwe spelers aan de selectie kunnen toevoegen. Zo werd  er overeenstemming bereikt met het Engelse Chelsea over George McEachran. De 20-jarige McEachran speelt momenteel in het team van Chelsea O23.

Verder is de Belg Arne Naudts toegevoegd aan de selectie van trainer Darije Kalezic. Naudts speelde in het verleden jarenlang voor Cercle Brugge en komt nu over van Lommel SK.

Door de goede contacten van MVV met Chelsea en Lommel en de gunfactor van beide verenigingen richting MVV reizen beide spelers nu naar Maastricht af.

De linksbenige McEachran staat bekend als creatieve middenvelder. Hij trainde al geregeld bij en speelde al in het eerste elftal van Chelsea. De jonge Engelsman zat namens Chelsea op de bank tijdens de Europa League-finale. Met de Onder 17 van Engeland won hij een paar jaar geleden het WK in India.

De Keuken Kampioen Divisie is niet helemaal onbekend voor de jonge voetballer. Vorig seizoen speelde hij heel kort bij de toenmalige koploper SC Cambuur. Daar debuteerde McEachran in Leeuwarden tegen…..MVV.

Arne Naudts is 26 jaar en speelt in de voorhoede. De in Gent geboren Belg speelde in het verleden ook al eens in de Keuken Kampioen Divisie. Hij kwam twee seizoenen uit voor Helmond Sport.

George McEachran hier nog tegen MVV, vanaf nu trekt hij ook het shirt met de ster op de borst aan. Foto: ProShots

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners