20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Drie nieuwe collega’s op commerciële afdeling MVV Maastricht

Drie nieuwe collega’s op commerciële afdeling MVV Maastricht

Donderdag 22 februari 2024

Afgelopen maand zijn er drie nieuwe collega’s gestart op de commerciële afdeling. Zij zullen de komende periode aan de slag gaan met de commerciële doelstellingen van de club en de bijbehorende taken op zich nemen. Alle drie de heren kijken uit naar hun nieuwe uitdaging en zijn meteen in pak gehesen door OFM.

Daan Konings

Daan is voor sommigen geen vreemde binnen de club. Na een succesvolle stageperiode in het begin van dit seizoen, is Daan sinds het begin van deze maand parttime aan de slag als accountmanager, waarbij hij ondersteunt op de administratieve taken. ‘Een jongensdroom die uitkomt, werkzaam zijn voor een professionele voetbalclub. Deze jongensdroom begon al van jongs af aan maar ook al vrij snel werd duidelijk dat ik het als profvoetballer nooit ver zou schoppen. Op deze manier toch mijn steentje kunnen bijdragen binnen deze bijzondere wereld geeft mij enorm veel energie. Ik ben verheugd deze stap te mogen maken en werkzaam te zijn voor deze schitterende club met veel potentie.’ Aldus Daan Konings.

Tijn Gorissen

Ook Tijn is geen onbekende. Na eerder bij horeca-partner YveY te hebben gewerkt, gaat Tijn nu aan de slag als accountmanager bij MVV Maastricht. Met zijn ervaring op het gebied van events is hij een waardevolle versterking om zo ook op het gebied van (business)events stappen te kunnen gaan zetten. Ook Tijn is enthousiast: ‘Ik ben blij dat ik aan de slag mag gaan bij een club met zoveel historie. Het afgelopen jaar heb ik natuurlijk bij YveY al veel kennis mogen maken met deze mooie club en dat ik dan nu het vertrouwen krijg om bij MVV aan de slag te gaan met de commerciële doelstellingen, is voor mij een beloning op mijn harde werk van de afgelopen jaren.’

Mick Beckers

Last but not least is ook Mick Beckers aan de slag gegaan als New Business Manager bij de Sterrendragers. Na een jaar te hebben gewerkt in Malaga als salesmanager en het aansluiten bij Marvel Grip Socks, brengt hij een goede dosis ervaring met zich mee, die hij met veel plezier bij MVV gaat inzetten: ‘Na een mooie periode op internationaal niveau actief te zijn geweest, ben ik mijn ambities in mijn Limburgse thuis gaan volgen. Met de rijke geschiedenis, de vele potentie en de prachtige stad die MVV Maastricht met zich meebrengt, ben ik ontzettend gemotiveerd om een bijdrage te leveren aan de successen van deze warme organisatie.’

Bij de zoektocht naar een nieuwe collega is MVV geholpen door detacheringsbureau Brightech. MVV wil graag Brightech bedanken voor de hulp en het snel vinden van een geschikte kandidaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden of kennismaken? Neem contact op via business@mvv.nl en tot snel in Stadion de Geusselt!

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners