20 april
18:45
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Dievengilde slaat toe bij MVV

voetbal

Dievengilde slaat toe bij MVV

Donderdag 22 september 2022

MVV trekt steeds meer aandacht door alle positiviteit die er op en rondom het veld wordt ontwikkeld. Het trekt echter niet alleen de belangstelling van goedwillenden maar ook van het mindere allooi van de mensheid.

In de nacht van woensdag op donderdag heeft het dievengilde toegeslagen bij MVV Maastricht. Diverse ruimtes van de kleedkamers werden doorzocht. Men wist duidelijk waar men op zoek naar was. Zo werd alle kleding van Masita ongemoeid gelaten terwijl men wel met Nike-kleding aan de haal ging. Zo is de hele voorraad Nike-kleding (wedstrijdkleding, trainingskleding, showpakken) van alle zeven jeugdteams (tot en met O21) ontvreemd. De meeste kleding lag gereed om naar de drukker te gaan om bedrukt te worden met het sponsorlogo. Wel was álle kleding inmiddels voorzien van het MVV-logo. De totale schadepost van MVV staat nog niet vast maar loopt in de vele duizenden euro’s. De politie heeft een sporenonderzoek ingesteld.

Onze oproep dan ook: zien jullie de komende maanden in een bepaalde omgeving veel mensen lopen in wedstrijd- en/of trainingskleding met het MVV-logo (al dan niet verwijderd, het blijft bij verwijdering immers vaak goed zichtbaar), of zie of hoor je dat Nike-kleding op internet of elders te koop wordt aangeboden, laat het ons weten!

Omdat het hele stadion en directe omgeving met camera’s is uitgerust zullen de videobeelden nauwkeurig worden uitgelezen. En niet alleen beelden van de inbraaknacht maar ook eerder opgenomen beelden.

Strategische Business Partners