16 april
20:00
logo FC Oss

TOP Oss

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Derde thuiszege op rij voor MVV?

voetbal

Derde thuiszege op rij voor MVV?

Donderdag 25 februari 2021

Een oude bekende is vrijdagavond te gast in De Geusselt. Andries Jonker – oud-trainer van MVV – reist namelijk met zijn formatie van Telstar af naar Maastricht waar vrijdag om 18.45 uur het duel tegen zijn oude ploeg op het programma staat. Eerder dit seizoen won MVV met 2-1 in Velsen.

De twee doelpuntenmakers van toen zijn er vrijdag niet bij. Jelle Duin speelt inmiddels weer bij AZ, Koen Kostons heeft nog last van een blessure en is dus ook afwezig. Maar ook Matteo Waem, Timo Stavitski, Thomas van Bommel, Rico Zeegers en Kai Bösing  zijn niet van de partij.

“Telstar heeft z’n zaakjes goed voor elkaar. Met een klein budget heeft Jonker een duidelijke koers weten in te slaan. Ze spelen zelfs voor de nacompetitie”, zegt trainer Darije Kalezic. “We hebben goed gevoel bij wedstrijd van vrijdag. Ondanks het feit dat Telstar een vast systeem speelt, dit goed beheerst en dus moeilijk is om tegen te voetballen. Maar ook wij worden steeds meer een team dat ik voor ogen heb als coach. Wij zetten duidelijke stappen, voorop staat strijdlust en arbeid.”

Telstar heeft de laatste vijf wedstrijden niet meer weten te winnen. De laatste thuiszege dateert van begin januari, toen de Witte Leeuwen bij Top Oss met 4-1 gingen zegevieren. MVV daarentegen won de laatste twee thuisduels van NEC (2-1) en Excelsior (1-0).

De wedstrijd is vrijdag vanaf 18.30 uur op ESPN te bekijken maar ook L1 Radio en het Twitter-account van MVV zelf volgen het duel live.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners