30 november
20:00
N.E.C. Nijmegen

N.E.C. Nijmegen

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

De bal gaat weer rollen in Stadion de Geusselt

voetbal

De bal gaat weer rollen in Stadion de Geusselt

Donderdag 25 juni 2020

Met de aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen komt de start van het nieuwe voetbalseizoen wederom een flinke stap dichterbij, zowel voor de voetballers als voor bezoekers van de wedstrijden.

Om het coronavirus onder controle te houden, heeft het kabinet op 21 april alle voetbalwedstrijden verboden tot 1 september. Deze maatregel vervalt per 1 juli en sporten zonder fysieke beperkingen (zoals het onderling 1,5 meter afstand moeten houden) is vanaf dezelfde datum toegestaan. De beoogde start van de Eredivisie is op 12 en 13 september en volgt daarmee op twee interlands op 4 en 7 september. Naar de aanvangsdatum van de Keuken Kampioen Divisie wordt nog nader gekeken.

In het betaald voetbal kunnen de clubs onder voorwaarden weer publiek toelaten. Omdat de bezoekers in en om het stadion onderling 1,5 meter afstand moeten houden, hebben de stadions een sterk beperkte capaciteit. De KNVB gaat op 8 juli protocollen voor de invulling van beperkt publiek verstrekken richting clubs. (BRON: KNVB)

Wij zijn ieder geval ontzettend blij en verheugd dat we jullie weer mogen verwelkomen. Samen naar De Geusselt, samen onze club steunen. Maar wel op anderhalve meter afstand. Dat wordt een enorme uitdaging, waar wij als club zijnde volop mee aan de slag zijn. We hopen jullie zo snel mogelijk te kunnen laten weten hoe we onze supporters kunnen ontvangen.

Verzekerd zijn van de eerste thuiswedstrijd(en)? Koop dan nu je seizoenkaart via www.mvv.nl/tickets of via de MVV-infobalie (iedere werkdag geopend van 13.00u t/m 17.00u)  

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners