31 januari
20:00

sc Cambuur

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Dank voor alle warme reacties!

voetbal

Dank voor alle warme reacties!

Vrijdag 08 januari 2021

MVV Maastricht wordt overstelpt met warme reacties naar aanleiding van het plotselinge overlijden van Sef Hoenjet.

De voormalige verzorger/masseur was 32 jaar actief voor MVV en had meer dan 1300 wedstrijden achter zijn naam staan. “Ik heb helaas niet de eer gehad om met Sef Hoenjet te mogen werken maar uit de reacties weet ik wel één ding zeker: hij was zeer geliefd en gaat enorm gemist worden. Hij was een echte MVV’er in hart en nieren, een voorbeeld voor velen. Wij krijgen heel veel warme reacties, maar ook op social media zien we veel reacties van supporters en oud-spelers. Hij wordt enorm gewaardeerd. En terecht!”, zegt Erik Noor, Algemeen Directeur van MVV Maastricht.

Als eerbetoon zal er tijdens de wedstrijd MVV-Jong FC Utrecht gespeeld worden met rouwbanden en zal er een minuut stilte worden gehouden. Tevens hebben supporters een mooi spandoek opgehangen ter ere van Sef Hoenjet.

Sef wordt - gezien de huidige omstandigheden - dinsdag in besloten kring begraven. Wel bestaat de mogelijkheid een laatste groet te brengen als hij om 11.30 uur van de kerk in Sibbe naar de begraafplaats in Sibbe wordt overgebracht.

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners