03 juli
19:00

SV Berg'28

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Businesspartners welkom op MVV Piazza del Buon Gusto

Businesspartners welkom op MVV Piazza del Buon Gusto

Vrijdag 13 mei 2022

“Fine stagione!”

Italiaans voor ‘Einde van het seizoen’. Want het officiële einde van een bewogen seizoen nadert. MVV Maastricht heeft het voetbalseizoen 2021-2022 afgesloten met de 16e plek in de Keuken Kampioen Divisie. Zeker tijdens de wedstrijden in de laatste fase van het seizoen hebben we laten zien dat we met passie en strijd de beleving in Stadion de Geusselt en rondom MVV 1 weer terug hebben kunnen krijgen na die vermaledijde coronaperiode. En nu sluiten we ook buiten de lijnen graag af in stijl.

Dat doen we met u als Businesspartner c.q. relatie tijdens de MVV Seizoensafsluiting op donderdag 9 juni aanstaande. Wij ontvangen u graag op het ‘MVV Piazza del Buon Gusto’ in Stadion de Geusselt. Het Businessevent wordt gehouden in Italiaanse sferen. Maastricht wordt ten slotte niet voor niets ook wel ‘Italië aan de Maas’ genoemd vanwege de aanwezigheid van de vele Romeinse resten en de vele Italiaanse culinaire adressen. Eén van die ‘restaurateurs’ is Roberto Verga. Hij en zijn team zullen deze avond groots uitpakken met hun Italiaanse lekkernijen.

Buon appetito!

Het programma van dit Businessevent:

16.30 – 17.00 uur            Inloop MVV Businesslounge

17.00 – 17.15 uur            Officiële opening ‘MVV Piazza del Buon Gusto’

17.15 – 18.15 uur            Interactief gedeelte met sprekers

18.30 – 21.00 uur            MVV Piazza del Buon Gusto; Italiaanse lekkernijen & borrelen

21.00 uur                         Einde avond

Businesspartners van MVV Maastricht kunnen zich nu via de MVV Business App gratis inschrijven voor deze heerlijke avond. Heeft u géén toegang tot de MVV Business App, vult u dan dit formulier in.

Tot donderdag 9 juni in De Geusselt. Ciao!

Let op; in verband met de organisatie van de avond kunnen we per Businesspartner maximaal 2 personen ontvangen tijdens de seizoensafsluiting.

Strategische Business Partners