03 mei
20:00

Jong AZ

VS
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

Bryan Smeets terug op het rood-witte nest

Bryan Smeets terug op het rood-witte nest

Vrijdag 30 juni 2023

Bryan Smeets keert terug bij MVV Maastricht. De geboren en getogen Maastrichtenaar zette vandaag zijn handtekening onder een driejarige verbintenis. Smeets speelde eerder van het seizoen 2009/2010 tot en met het seizoen 2014/2015 157 duels in het rood-wit waarin hij 26 keer scoorde. De aanvallende middenvelder (30) was transfervrij na zijn vertrek bij het Belgische RWDM. Tussendoor speelde Smeets voor onder andere TOP Oss, De Graafschap, Sparta en Lommel SK.

Technisch manager Ronny van Geneugden: “We zijn al enige tijd met Bryan in gesprek en we zijn zeer blij dat hij voor ons verhaal gekozen heeft. Met zijn voetballende kwaliteiten is hij een absolute meerwaarde, met zijn leeftijd en leidinggevende capaciteiten verwachten we bovendien dat hij onze jonge ploeg bij de hand kan gaan nemen.”

Bryan Smeets zelf kijkt uit naar de terugkeer bij ‘zijn’ club. “Als geboren Maastrichtenaar ben ik MVV uiteraard altijd blijven volgen. Ik krijg nu een mooie kans om terug te keren op het rood-witte nest. MVV heeft vorig jaar kunnen verrassen, ik ga er alles aan doen om dat kunststukje dit seizoen te herhalen.”

De komst van Bryan Smeets werd mede mogelijk door een bijdrage van supportersinitiatief Veer zien MVV. De donateurs van VZM kunnen doelen kiezen waar hun bijdrage aan moet worden besteed. “Eén van die doelen is versterking van de selectie waarbij we nu de komst van een sterkhouder mede financieren. Met Bryan Smeets komt eine vaan us terug in de Geusselt, en dat ook nog eens mede mogelijk gemaakt door supporters. Als Veer zien MVV zijn we trots dat we mogen bijdragen aan de terugkeer van Bryan in de Geusselt”, aldus Guido Vanderbroeck namens VZM.

Strategische Business Partners