30 september
20:00
logo MVV Maastricht

MVV Maastricht

VS
logo Willem II

Willem II

Ben jij de nieuwe SLO van MVV?

voetbal

Ben jij de nieuwe SLO van MVV?

Woensdag 17 augustus 2022

Onze SLO (Supporters Liaison Officer) Dennis Doms heeft binnen MVV een nieuwe functie aanvaard. Hij was ruim twee jaar lang een vertrouwd gezicht als het om supporterszaken gaat. Dennis Doms is nu adviseur Supporterszaken en gaat samenwerken met de nieuwe SLO. Wellicht bij jij die nieuwe SLO!?

Maar wat doet een SLO eigenlijk?

De SLO onderhoudt een goede band met de supporters en brengt hun stem op een juiste en daadkrachtige manier over in de overleggen, daarbij verzekert hij/zij een stabiele dialoog tussen MVV Maastricht en de supporters(groepen).

Wie zoeken wij?

MVV is op zoek naar iemand die zich thuis voelt in de voetbalwereld en bekend is met de supporterscultuur. Je bent makkelijk in de omgang met mensen en legt snel nieuwe contacten. Je onderhoudt contact met verschillende partijen waaronder Commissie stadionverboden, KNVB, Supporters(groepen), SLO’s van andere BVO’s, beveiligingsbedrijven, politie en overige voor de functie relevante partijen. En natuurlijk ben je van de partij bij thuis- en uitwedstrijden.In deze functie zal je in beginfase ingewerkt/begeleid worden door Dennis Doms.

Functie-eisen

Relevante werkervaring in een soortgelijke functie

MBO-werk en denkniveau, bij voorkeur een afgeronde opleiding in de sector veiligheid of een sociaal maatschappelijke opleiding.

Goede beheersing van de Nederlandse taal. Goede kennis van de Maastrichtse taal en cultuur.

Kennis van typische en unieke clubculturen binnen de supportersgeledingen is een pré

Ben jij onze nieuwe SLO?

Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatiebrief voor deze vrijwilligersfunctie met uitgebreide CV: info@sv-1902.nl

Heb je nog vragen, dan kun je je wenden tot info@sv-1902.nl

Misschien ook interessant

Strategische Business Partners