Alleen samen staan we sterk

voetbal

Alleen samen staan we sterk

Dinsdag 07 april 2020

Het Corona virus leidt tot een zware crisis. Dat is inmiddels niks nieuws. Het raakt MVV ook keihard. Op persoonlijk vlak, doordat in en rondom de club mensen ziek zijn door het virus. We wensen hen allemaal heel veel beterschap en goed herstel. Ook op zakelijk vlak raakt het ons. Door alle maatregelen spelen we geen wedstrijden en dat betekent minder inkomsten, terwijl de kosten doorlopen. Meteen denken we aan onze sponsoren, die het in de meeste gevallen ook met hun onderneming fors voor de kiezen krijgen. Fantastisch dat enkele sponsoren in deze lastige tijd hun contracten voor langere periode verlengen. Daar zijn we ze erg dankbaar voor. We kunnen alleen hopen dat andere zodanig overeind blijven, dat ze MVV ook komend seizoen kunnen blijven steunen. Daartoe een oproep aan alle MVV aanhangers om onze partners en sponsoren te ondersteunen door bij hen te kopen en met hen zaken te (blijven) doen. Je vindt ze op www.mvv.nl/business/partners

Steun en inzet heeft de club zelf ook hard nodig. Niet alleen van sponsoren maar van echt iedereen rond de club: supporters, vrijwilligers, vereniging, directie en medewerkers, gemeente, gewoon iedereen! Daarin helpt alleen positivisme en realisme. Negatief kritische verhalen en speculaties leveren in ieder geval geen bijdrage hieraan. Het leidt tot ongewenste beeldvorming in de omgeving. En juist die omgeving hebben we enorm hard nodig, zeker in deze crisis. Opbouwende kritiek omarmen we, maar spreek dan de verantwoordelijken zelf rechtstreeks aan. Daar worden we samen beter van.

Niets en niemand is belangrijker dan de club: us MVV. Onze toekomst staat op het spel. Laten we ieder naar eigen vermogen de juiste bijdrage leveren, zodat MVV ook de komende 118 jaar bestaansrecht heeft. Alleen samen staan we sterk !!

Enne, blijf een beetje op elkaar letten en haw pin.

Het bestuur van MVV Maastricht

Misschien ook interessant

Sterrendragers