Telstar - MVV Maastricht : 2 - 0

De trip naar Velsen eindigde in een 2-0 verlies voor MVV. Opnieuw bleef de 0 op het bord en kon MVV niet scoren, in tegenstelling tot Telstar dat in iedere helft één doelpunt maakte. De Sterrendragers blijven zo op de zestiende plaats in de stand, maar verliezen wel de aansluiting met de middenmoot.

Beide ploegen begonnen heel afwachtend aan de wedstrijd en verder dan enkele dreigingen kwam het niet. Een schot van Braken was het lichtpunt in het eerste halfuur. Op het halfuur werd MVV genekt door een ongelukkige handsbal van Maatsen in het strafschopgebied en vanaf de stip zette Seuntjens Telstar op voorsprong. Nog voor de rust ging MVV tevergeefs op zoek naar de gelijkmaker.

Ron Elsen greep tijdens de rust in en wisselde Braken voor Hikspoors. Een kwartier later bleek dit bijna een gouden wissel, maar doelman Zonneveld hield met een geweldige reflex de kopbal van Hikspoors uit het doel. Telstar kon volop counteren en plots kwam Seuntjes alleen voor Coppens, maar Coppens bleek de sterkste. Twee minuten later was het toch raak toen Almubaraki met een afstandsschot voor de 2-0 zorgde. In de slotfase scoorde Vorthoren bijna nog de aansluitingstreffer, maar opnieuw voorkwam Zonneveld een doelpunt.

De volgende wedstrijd voor MVV Maastricht is thuis tegen FC Eindhoven op vrijdag 7 november om 20.00 uur

Fotoverslag